חושבת שספר חדש צריך להיות זול מאוד; כותבת במטבח (ולכן ספריה עמוסים בתיאורי אוכל); ולא היתה מתנגדת לרומן עם שרלוק הולמס. אריאלה נקר ("מוצג בספק") עונה לשאלון האישי
המטופלת השקטה של מיכאלידס. למרות כל הביקורות, זהו ספר מתח שנקרא בנשימה אחת, ועם טוויסט נהדר. מה עוד אפשר לבקש מספר מתח?
את אוסף ספרי הכיס של מ. מזרחי מסדרת המסתורין. מקווה שלא יתפרקו בדרך.
אני יודעת איפה הוא בדיוק כי כבר ביקרתי בו פעם. נקודה קטנה ומושלמת באוקיינוס ההודי. אולי פעם אכתוב עליו ספר.
פשוט לקום ולעשות כל דבר אחר. חימום הכיסא במצבים כאלה לא יעזור.
גרושים. אני רוצה שכולם יקראו, ושבחנויות הספרים יהיה תור בקופה.
מאושרת, העיקר שהוא יהיה מאושר.
בדרך כלל כתיבה, אבל משולבת עם גלידת שוקולד או ליקר דובדבנים.
אין תגובה.
במטבח, בכל שעה שמתאפשר, עדיף כשכולם בבית. אחת הקוראות העירה שיש בספרים שלי המון תיאורי אוכל, אולי זו הסיבה. תמיד יש משהו מבעבע בסיר מולי.
רק אם הם לוקחים בחשבון שאני לא אוכלת אורז.
כן בטח.
עם שרלוק הולמס. אף אחד לא מושלם, לפחות יהיו כמה תעלומות מעניינות על הדרך.
לשנת 1916, קצת לפני פרסום המאמר של אלברט איינשטיין באשר לקיומם של גלי כבידה. הייתי רוצה לספר לו שלא רק שהם באמת קיימים, אלא אפילו ניתנים למדידה. בכל זאת, להדהים את איינשטיין זה לא דבר של מה בכך.
סטיבן קינג, הרלן קובן ודיוויד באלדאצ'י הם השלישייה הראשונה שלי.
אני חווה קשת שלמה של רגשות, בעיקר אופוריה שמתבטאת בדיבור מהיר ונפנופי ידיים נרגשים. לא מומלץ במהלך דיונים בבית משפט, מניסיון.
מקצוע כבר יש, אז הפעם אלך על לימודי העשרה. אני אוהבת להבין איך דברים עובדים. סיימתי תואר בפיזיקה והבנתי כמה אני לא מבינה. היום הייתי הולכת ללמוד תואר במדעי המוח. גם שם יש לי המון מה ללמוד.
יום שלם, מבוקר ועד ערב. זה קרה כששיפצו את המרפסת שלנו, וכדי לא לראות את הבלגן פשוט כתבתי. התוצאה היא הסיפור הקצר שפורסם באתר עברית במדף הסיפורים הקצרים. מי שיקרא יבין כמה השיפוץ היה לי קשה.
כל מה שהוא לא מתח או בלש. אם אין חידה או טוויסט, אם אין בלש שאני חייבת לפצח את התעלומה לפניו – אני פחות בעניין. ובכל זאת – אני קוראת ספרות יפה, אוהבת פרוזה מקור ובכלל לא רואה בזה בזבוז זמן.