האי הבודד שלה נמצא על הספה בבית, כשהיא תקועה בכתיבה היא לוקחת כדור, מנקה ומבשלת, והיא חושבת שלא כותבים מספיק על גיל המעבר הנשי. ריקי שולמן ("ביי ביי ג'ני") עונה לשאלון האישי
קוצר רוחו של הלב/ שטפן צוויג
מי סופר?
נטפליקס.
אצלי בבית על הספה.
חצי כדור אטנט, לנקות את הבית עד לרמת השקעים והפנלים. ותוך כדי להעמיד סירים לפי המתכונים של לייזה פנלים. לעשות מכונות כביסה. לקפוץ לסופר ולצותת לשיחות של אנשים. לא עוזר בכלל - להתעקש להמשיך לכתוב.
מפרגנת עד השמיים. ועם זאת מציעה להם באלגנטיות שיעשו הסבה לכלכלה ומנהל.
ארוחה טובה , ברור!!!!
כתיבה, ברווור!!!!
שעות הבוקר , בבית על הספה.
ברור.
מלחמת העולם השנייה , השואה. מסקרן אותי לראות איך הייתי מתנהלת שם בגטו. ומה הייתי מוכנה לעשות בכדי לשרוד. ובכדי להציל את הילדים . האם הייתי נחבאת אל הכלים. או שהייתי הופכת למאהבת של קצין נאצי.
לארי דייוויד, אתגר קרת, אורלי קסטל בלום.
ג’ונתן פרנזן. ג’ון אירווינג.
על גיל המעבר הידוע יותר בכינויו המקסים גיל הבלות. על הבילבול הגדול המתחולל אצל נשים מגיל 50 כשהמחזור נפסק והרלוונטיות שלהן מתעמעמת. מצד אחד הגוף שמזדקן ומהצד השני הנשמה שחשה עצמה עדיין כאותה נערה היושבת על הברזלים על יד קולנוע רמה, מעשנת סיגריות בשרשרת ומפלרטטת עם בנים.
חרדה, פחד. מועקה. בטן מתהפכת. זיעה קרה. כאבי ראש, גלי חום. בלוטה מוגדלת. לחץ דם. גרד בלתי מוסבר. נדודי שינה . זה הכי מפורט שלי לגבי מצבי כרגע.
פסיכולוגיה. להיות פסיכולוגית, לשבת ולהקשיב לסיפורים וצרות של אחרים. פה לייעץ שם להנהן. מידי פעם לשלוף טישיו. חלום. מצד שני, הכי הייתי רוצה להיות נהגת מונית.
חמש (שקר). בין שלוש לארבע שעות.
משתדלת לשמור בעקביות ובקפדנות על מדיניות ההקפאה. אני מוקפאת כמעט בכל מכוני הכושר והבריכות בתל אביב. לאחרונה הצלחתי גם להקפיא את המנוי שלי ליוגה.
אין דבר כזה, בזבוז זמן, אולי חוץ מלשחק טטריס באייפון.