חושבת שכתיבה היא מזון לנשמה, מודה שהיא מפונקת ברמות על, יוצאת לחופשה כשהיא תקועה בכתיבה וטוענת שלא כותבים מספיק על זוגות חד מיניים. אושרית שטרית ("כמו שאת" בהוצאת יהלומים) עונה לשאלון האישי
"עשרות אם לא מאות".
"'פרש הברונזה' של פאולינה סימונס".
"אם אני תקועה אני יוצאת לחופשה, לקרוא ספר ולרענן את המוח או לשמוע שירים, בעיקר כאלה עם מלא רגש, שמצליחים לעורר אותי. מה שלא עובד בשבילי זה להכריח את עצמי לכתוב או לכתוב ולשנוא את מה שאני כותבת".
"לדעתי ספרים צריכים להיות משהו שכולם יכולים לקנות, גם אם הם חדשים, כולל אנשים שמתקשים כלכלית. הייתי מעריכה שספר ב-40 שקל זה הוגן".
"אני תומכת בו כמה שאני יכולה ונותנת לו להביע את עצמו".
"שאלה קשה. הייתי אומרת כתיבה, כי זה אוכל לנשמה וזה ממש חשוב".
"כתיבה! זה משהו שאת יכולה להנות ממנו לנצח. סקס זו הנאה רגעית".
"בדרך כלל בשעות הלילה. עושה לי לילות כתיבה".
"לא. אני מפונקת ברמות על. לא אשרוד על האי חצי שנייה".
"ברור!"
"הסוג שלי זה הגבר השקט והחכם, שנראה קשוח אבל יש לו לב זהב, אז אני מניחה שהייתי הולכת על אחת הדמויות של הכותבת סמנתה יאנג. אם אני צריכה לבחור את האחד. אז נייט מ'אהבה בסמטת ג'מייקה".
"חוזרת לשנות ה-50. זו הייתה תקופה קשה מאוד אומנם, אבל זו גם הייתה תקופה של תמימות, ציונות, אהבת הארץ ואהבה מיוחדת לשירה וספרות, כשזה היה מיוחד מיוחד".
"הייתי רוצה לפגוש את המלכה אליזבת. מעניין לדעת מה היא חושבת ואיך היא חווה את העולם ממרום גילה ומה שעברה בחייה. ואני מכורה לבית המלוכה הבריטי, פשוט משהו קסום בעיניי".
"נראה לי שאני לא הסמכות לשפוט בנושא. בעייני אחת הטובות היא ג׳יי קיי רולינג, רק כי כבר 20 שנה ילדים גדלים על ספריה. הדור הקודם לי, הדור שלי והדור החדש".
"וואו זו שאלה טובה. לדעתי אין נושאים שלא כתבו עליהם, אבל אני בהחלט הייתי רוצה לראות יותר ספרות שבה הגיבורה במרכז, או ספרים שמתמקדים בזוגות חד מיניים".
"המממ לדעתי אליזבת טיילור, שנפטרה לפניי כמה שנים, יכלה לכתוב ספרים מעניינים מאוד. גם בתחום האהבה".
"בחרדה. לגמרי. אני אוהבת שהכל מושלם ותמיד בטוחה ששום דבר שאני עושה לא מספיק טוב".
"אני בצומת דרכים בחיי כרגע. אם אני בוחרת מקצוע כרגע, אז אני חושבת שאני ארצה ללמוד משפטים או מידענות. אלו שני נושאים שונים, אבל שניהם מרתקים אותי".
"6-8 שעות אם אני בזון".
"לא הרבה. השנה הבטחתי לעצמי להירשם לחדר כושר, אז זה בתכנון".
"כל ספרי הרומנטיקה למיניהם! אני מכורה ולא מתביישת להודות שלפעמים אני אקרא ספר במקום לצאת למועדון".